Bilaja ekstra djevičansko maslinovo ulje

Bilaja ekstra djevičansko maslinovo ulje je vrhunski proizvod ekstra djevičanskog maslinovog ulja te je garancija naših čežnji da čovjek samo u suradnji s prirodom može doseći željene ciljeve.

Ideja i sam proizvod nastaje 2007. godine, a cilj je bio napraviti nešto prepoznatljivo i drugačije. Sam izgled boce spaja plod masline sa tradicionalnom dalmatinskom nošnjom dok je trobojnica simbol Hrvatske, prepoznatljiv svugdje u svijetu.

Boca proizvoda je od emajliranog stakla s čime se osigurava trajnost vrhunske kvalitete ekstra djevičanskog maslinovog ulja, s obzirom da se kvaliteta jedino može očuvati bez doticaja sa svijetlom i drugim vanjskim čimbenicima.

Vrhunski dizajn je prepoznat 2009. godine na Noćnjaku kada je proizvod postao šampion izgleda pakovina maslinovog ulja.

Za vrhunsku kvalitetu ulja zaslužna je velika briga o svakom plodu masline koja ulazi u proizvod. Svaka maslina je ručno brana te isti dan plod mora biti i prerađen da bi se kvaliteta održala na nivou.

Firma posjeduje oko 1000 stabala maslina, ali brojimo i oko 300 kooperanata.

Kvaliteta ulja je neupitna o čemu svjedoče brojne nagrade i priznanja: Zlatna medalja na Maslini 2006. i 2011. i 2014 godine; zlatna medalja na Malsini 2014. godine za pakovinu te. Zlatna medalja 2009. na Eco World Festu; Noćnjak 2010. godine brončana medalja za kvalitetu; Zlatna medalja za visoku kvalitetu ekstra djevičanskog maslinovog ulja 2011. godine u Novom Sadu.

Proizvod se sastoji od 3 dizajnerska pakiranja: 0,25 l, 0,5 l i 0,75 l te se svako pakiranje i izvozi.

Zemlje izvoza su SAD, Kina, Japan, Austrija i Njemačka.

Prepoznatljiv
izgled
Vrhunski
dizajn
Neupitna
kvaliteta